Algemene voorwaarden

Bestellingen
Op onze leveranties aan onderwijsinstellingen en particulieren zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamers van Koophandel te Groningen en Utrecht. Wij zenden ze u op verzoek toe. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Prijzen
Alle prijzen zijn geldig van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017. Oude prijsoverzichten komen met deze catalogus te vervallen. Prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud. Aan prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Levertijd
De gemiddelde levertijd is ongeveer 3 tot 5 dagen. Voorwaarde is wel dat een product op voorraad is. In het hoogseizoen (net voor én na de zomervakanties) kan de levertijd door de grote drukte oplopen naar 10 werkdagen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Natuurlijk doen wij er alles aan om uw bestelling snel af te handelen.

Licentieovereenkomst Online Docentenmateriaal
De licentieovereenkomst Online Docentenmateriaal kunt u u hier inzien.

Verzendkosten 
Wilt u informatie over onze verzendkosten, raadpleeg dan Mijn Noordhoff. Daar vindt u antwoorden op uw vragen of kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Betaling
Bij de bestelling ontvangt u een factuur. U dient deze binnen 14 dagen na de factuurdatum te voldoen. Bestelling niet naar wens? Meld uw klacht binnen 14 dagen. Ga hiervoor naar naar Mijn Noordhoff. Daar vindt u antwoorden op uw vragen of kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Retouren particulieren
Download hier het retourformulier.

Retouren boekhandel
Download hier de retourinstructie voor de boekhandel

Nalevering
Is een uitgave nog niet leverbaar, dan houden wij deze in nota. Op de factuur staat achter de bewuste titel 'volgt', zo mogelijk met de verschijningsdatum. U ontvangt de uitgave na verschijning, tenzij u de bestelling annuleert.

Beperkt leverbaar
Een titel waarvan is aangegeven dat die 'beperkt leverbaar' is, is leverbaar zolang de voorraad strekt.