De Bosatlas van het Nederlandse voetbal steunt amateurvoetbalclubs

14-12-2017

Eindejaarsactie: vijf euro van elke via club verkochte atlas naar clubkas.

Noordhoff Uitgevers draagt voetbal een warm hart toe en heeft daarom een speciale eindejaarsactie opgezet rondom de onlangs verschenen Bosatlas van het Nederlandse voetbal. Elke amateurvoetbalclub vraagt op Voetbalbosatlas.nl/clubactie een gepersonaliseerde clublink aan waarmee een atlas op Bol.com kan worden gekocht. Van elk verkocht exemplaar schenkt de uitgever vijf euro aan de clubkas.

De actie loopt tot en met 31 december van dit jaar. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt volkssport nummer 1 breed in kaart. Met thema’s als de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie.

“Ons land is duizenden voetbalclubs rijk. Allemaal hebben ze een plekje in De Bosatlas van het Nederlandse voetbal. Het leek ons een sportief gebaar om al deze clubs, die een belangrijke rol spelen in het leven van veel Nederlanders, een financieel steuntje in de rug te geven,” aldus Otto Venema, uitgever van De Bosatlas van het Nederlandse voetbal.

Een reis langs de velden in kaart én beeld

De Bosatlas van het Nederlandse voetbal toont duizenden clubs, stadions en de complete infrastructuur van het voetbal. Er is aandacht voor prof- en amateurvoetbal, (kunst)grasvelden, de prestaties binnen en buiten de landsgrenzen, clubculturen en de media. Ook is te zien dat het Nederlandse voetbal in WO I met bijna 200 nieuwe clubs uitgroeit tot een heuse volkssport. De atlas belicht verder onlosmakelijk met het voetbal verbonden onderwerpen als salarissen, transfers, de talloze fans, veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid.

De Bosatlas van het Nederlandse voetbal

Winkelprijs € 29,95, vanaf 1 januari 2018 geldt de reguliere prijs van € 39,95
De Bosatlas Clubactie loopt tot en met 31 december 2017
Meer info via www.voetbalbosatlas.nl/clubactie

De atlas is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

 

 

 

 

 

Over Noordhoff Uitgevers en De Bosatlas 

Het Groningse Noordhoff Uitgevers is sinds 1877 uitgever van de overbekende De Grote Bosatlas – 55 edities zijn tot op heden van dit standaardwerk verschenen. Naast schoolatlassen geeft Noordhoff Uitgevers ook atlassen uit voor de consumenten- en de zakelijke markt. Complexe situaties en gebeurtenissen terugbrengen tot de essentie, weergegeven in cartografische verhalen, dat is wat alle Bosatlassen bindt.